Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2007

3 Δείτε πώς ο Μάχα Τσόχαν παρουσιάζει αυτό σε ομιλία Του προς τους μαθητές της "Bridge".

( "Bridge" March 1957, P. 8).
"… Αγαπητοί Μου, κατά τις Ατλαντικές ημέρες, πολλοί, πάρα πολλοί από τους "οπισθοδρομικούς" του Συστήματος επαναγεννήθηκαν και έφτασαν εν τέλει να γίνουν αυτό που μπορείτε να αποκαλέσετε, οι Ιερείς της μαύρης μαγείας. Τότε άρχισε η εμφάνιση δύο τύπων Τέμπλεων λατρείας: Ο μεν ένας εξυπηρετούνταν από τους αληθινούς Ιερείς που θυμούνταν και γνώριζαν την τελειότητα της τελετουργικής λατρείας στα Τέμπλεα και τη ραδιοβολία που εκχύνονταν από αυτά κατά την εποχή της Λεμουρίας. Οι Υπάρξεις αυτές ήταν αφιερωμένες προς την Αλήθεια, ήταν ικανές συνειδητά, να έρχονται σε επαφή με τις Σφαίρες του Φωτός, τις Κοσμικές Υπάρξεις, τους Αναληφθέντες Διδασκάλους, τους Αρχαγγέλους και ΄Ολους οι Οποίοι ζουν εκεί. Αυτοί σε μεγάλο βαθμό διατήρησαν και διεύρυναν τον πολιτισμό της Ατλαντίδας τον οποίο ανύψωσαν σε μεγάλη τελειότητα.

" Ο άλλος τύπος, η δεύτερη ομάδα, ήταν οι αγύρτες . Αυτοί, επίσης, είχαν οικοδομήσει μεγαλοπρεπή Τέμπλεα και έκαναν μεγάλη επίδειξη θρησκευτικής λατρείας. Στις συνειδήσεις τους όμως υπήρχε ο σπόρος της ανταρσίας και δυσαρμονίας και πολλοί από αυτούς, αφού προπονήθηκαν στη χρήση και τις δυνάμεις της επίκλησης, μεταχειρίζονταν αυτή τη δύναμη για να επικαλούνται ορισμένες κακές δυνάμεις που είχαν δημιουργηθεί από τις δυσάρμονες σκέψεις, αισθήματα, ομιλίες και πράξεις των "οπισθοδρομικών" που ήταν οι φιλοξενούμενοι του κόσμου της Γης.
Η ραδιοβολία αυτή διείσδυσε στην ατμόσφαιρα της Γης καθώς και στη ραδιοβολία του καλού της Αδελφότητας της Ατλαντίδας, που ήταν η αληθινή Ιερατεία του Φωτός.

" Όταν, σε μια από τις μελλοντικές ημέρες, σας δοθεί το προνομιακό δικαίωμα να διαβάζετε τους Κυλίνδρους που βρίσκονται στην κατοχή Μας, οι οποίοι καταγράφουν αυθεντικά ιστορικά γεγονότα ((μερικοί από τους οποίους βρίσκονται στο Luxor, άλλοι φρουρούνται από τον Αγαπητό Ιμαλάϊα, άλλοι δε είναι υπό την επιτήρηση του Θεού Μερού), νομίζω θα βρείτε εκεί ότι ο Ατλαντικός πολιτισμός ήταν η σκληρότερη διαπάλη μεταξύ των Δυνάμεων του Φωτός και εκείνων του σκότους, που ποτέ άλλοτε δε δοκίμασε ο Πλανήτης. ΄Ηταν η έναρξη δύο φατριών (factions) -και οι δύο από τις οποίες πρέσβευαν υπακοή στο Θεό και τη Θέλησή Του. Οι αγύρτες μεταχειρίζονταν την καταστρεπτική πλευρά της ελευθερίας της θέλησης και δι αυτής, ορισμένες δυνάμεις κακού θέτονταν σε ενέργεια, οι οποίες επηρέαζαν μεγάλες μάζες ανθρώπων κακόβουλα και ψυχοφθόρα…".

Δεν υπάρχουν σχόλια: