Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2007

Ο Μάχα Τσόχαν

Ο Μάχα Τσόχαν μας δίνει μία εικόνα του πώς αυτό εκδηλώνονταν: (Από ομιλία Του στο Ερημητήριο της Ανακουφίσεως, στην Κεϋλάνη, "Bridge", Μάρτιος 1957).

"….Αναμφίβολα έχετε ακούσει για τα ωραία Τέμπλεα του Φωτός που βρίσκονταν ενεργά πάνω στη Γη κατά το παρελθόν.
Φυσικά υπήρχαν κέντρα των Φλογών του Ιερού Πυρός στην ΄Ηπειρο της Λεμουρίας όπου Αναληφθέντες Διδάσκαλοι και Αγγελικές Δυνάμεις περπατούσαν και μιλούσαν ελεύθερα με το Ιερατείο.
Το Ιερατείο αποτελούνταν τότε από άνδρες και γυναίκες που ήταν πολύ εξελιγμένοι και μπορούσαν, με τις αναπτυγμένες δυνάμεις του Ιερού Πυρός που είχε προσγειωθεί στην καρδιά τους, να μαγνητίζουν από τις Θεϊκές Σφαίρες ορισμένες Θείες Δυνάμεις, για την ευλογία ολόκληρης της Φυλής. Η μαγνητιζόμενη αυτή ραδιοβολία τελειότητας, διατηρούσε την ατμόσφαιρα της Γης σε δυναμικότητα, με την Πίστη της Πρώτης Ακτίνας, τη Σοφία της Δεύτερης, την Αγάπη της Τρίτης, την Αγνότητα της Τέταρτης, την Αφιέρωση προς εξυπηρέτηση και τη Δύναμη της Συγκέντρωσης της Πέμπτης, με την Ειρήνη και την Επιθυμία για Υπηρεσία προς την Ανθρωπότητα της ΄Εκτης και τη συνειδητή συναίσθηση της Δύναμης της Επίκλησης και ραδιοβολίας της ΄Εβδομης Ακτίνας.

΄Ολες αυτές οι Θείες ποιότητες ραδιοβολούνταν διαρκώς στην ατμόσφαιρα της Γης και φυσικά αναπνέονταν από το λαό….. ΄Αν μπορούσατε να δείτε τα κέντρα αυτά Τέμπλεα, με τον εσωτερικό οφθαλμό, θα τα βλέπατε να μοιάζουν με έναν ωραίο ήλιο φωτός που εκπέμπει διαρκώς ραδιοβόλο ενέργεια και που δημιουργεί μία ατμόσφαιρα γεμάτη με Θεία Δύναμη, όμοια με εκείνη που εκπέμπεται σήμερα από τα Ερημητήρια των Διδασκάλων……"

Δεν υπάρχουν σχόλια: