Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2007

Γ. Πώς να επικληθείτε και να κατευθύνετε τη Φλόγα.

"Επιθυμώ να σας παροτρύνω με τον πιο ένθερμο τρόπο για να πειραματιστείτε με την επίκληση και κατεύθυνση της Φλόγας, οραματιζόμενοι και αισθανόμενοι Αυτή σαν ένα Νοήμον, ικανό ανεξάρτητο Στοιχείο και επιτρέποντας στο Στοιχείο αυτό, τόση ελευθερία όση δίνετε στη φυσική φλόγα όταν τη μεταχειρίζεστε για μαγείρεμα ή για καύση κάποιας ουσίας που δε χρειάζεστε πιά".



ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

1.Προσδιόρισε με σαφήνεια το σκοπό σου και την επιθυμία σου αν θέλεις να εκδηλώσεις υγεία, παροχή, ελευθερία ή κάτι άλλο και βεβαίωσε τον εαυτό σου ότι το ελατήριό σου είναι να δημιουργήσεις τελειότητα για τον εαυτό σου καθώς και για το Σύμπαν.
2.Επικαλέσου τις Υπάρξεις που έχουν στην επίβλεψή Τους τις Φλόγες της Ταπεινοφροσύνης, της Παραδοχής και της Ευγνωμοσύνης για να κατακλύσουν τα αισθήματά σου με τις Φλόγες Τους.
3.Για να δημιουργηθεί η κατάλληλη κραδασμική ενέργεια, μαγνήτισε με τις σκέψεις και τα αισθήματά σου την ηλεκτρονική ουσία που σε περιβάλλει, με την Ποιότητα που θέλεις να εκδηλώσεις. Αυτό θα δημιουργήσει τη γέφυρα ή τη διώρυγα μεταξύ της Πηγής Της και εσένα. Μπορείς να πεις: "Εγώ Ειμί" το Χέρι του Θεού που επιβάλλει (charging) τα ήλεκτρα γύρω μου, με άπειρη προμήθεια χρημάτων, υγείας ή ο,τι άλλο θέλεις.
4.Διαλογίσου επί των Δυνάμεων που βρίσκονται εντός της Φλόγας και δες και αισθάνσου την ανεξάρτητη και θετική Της επίδραση καθώς και την ελευθερία της ενέργειάς Της.
5.Εξέλεξε τον Διδάσκαλο που είναι ειδικός επί της επιζητούμενης Ποιότητας και κατηύθυνε προς Αυτόν την προσοχή και αγάπη σου. Οραματίσου την Παρουσία Του να απονέμει τη δική Του Εξυπηρέτηση προς τους ιδιώτες, είτε προσωπικά προς αυτούς (βρισκόμενος κοντά τους) ή από το Τέμπλεο του Φωτός Του. Τώρα πλέον, εσύ και ο Διδάσκαλος πρέπει να βρίσκεστε σε πνευματική αρμονική αλληλουχία.


ΠΡΑΞΗ

1.Τώρα επικαλέσου το Διδάσκαλο που εξέλεξες και ζήτησε από Αυτόν να σου διαβιβάσει τη Φλόγα της Ποιότητας που επιθυμείς, από την Καρδιά Του ή από το Τέμπλεο του Φωτός. Δες Την! και αισθάνσου την Παρουσία Της να ενεργεί.
2.Μετά, δέξου τη Φλόγα με αίσθημα χαράς και βαθιάς ευγνωμοσύνης, αγάπης και ευλογίας για το Διδάσκαλο. Οραματίσου τον εαυτό σου να λαμβάνει από τον Διδάσκαλο, με εκτεταμένα τα χέρια, κάποια ουσία και μορφή.
3.Κατόπιν παραμέρισε αισθητικά και άφησε την επικληθείσα Φλόγα να ενεργήσει. Γίνε ο παρατηρητής καθώς και ο κατευθύνων τη Φλόγα. Γνώριζε πλέον ότι η Φλόγα πραγματοποίησε την υπηρεσία που επιζητούσες και σύμφωνα με αυτό πράξε.
4.Προς βοήθεια άλλου: Για να βοηθήσετε άλλον, επικαλεσθείτε το Χριστικό Στοιχείο του ιδιώτη, να σας βοηθήσει να κάνετε την κατάλληλη επίκληση προς το Διδάσκαλο και κατόπιν επικαλεστείτε το Διδάσκαλο και δείτε τη Φλόγα να ενεργεί.
5.Είναι αναγκαίο και απαιτούμενο από το μαθητή να έχει κάποια γνώση αναφορικά με τη Φύση των διάφορων Υπάρξεων που ζουν στην Αόρατη Ιεραρχία".

Μάχα Τσόχαν.



ουν

Δεν υπάρχουν σχόλια: