Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2007

Ο ΤΡΟΠΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙ Η ΦΛΟΓΑ

"…. Η Ακτίνα κατέρχεται προς τα κάτω στο σημείο που γίνεται η επίκληση -εκεί που πραγματοποιήθηκε η μαγνητική έλξη της ενέργειας.
Τότε, καθώς αρχίζει να επιστρέφει στην Πηγή από την οποία προήλθε, η Ακτίνα αυτή διαμορφώνεται σε Φλόγα που υψώνεται προς τα πάνω γιατί, η φύση της Φλόγας είναι πάντοτε να ανέρχεται.
Καθώς το Φως είναι Ζωή -η Ζωή Αυτής της ΄Ιδιας της Θεότητας- η ουσία της Ακτίνας και της Φλόγας, που κατήλθε σαν αποτέλεσμα κάποιας επίκλησης, εκείνο το Φως είναι η Φωτική ουσία που ζωογονεί κάθε έργο ή ενέργεια.
Αυτός είναι ο λόγος που πολλά καλά "Κινήματα", πνευματικής ή εγκόσμιας φύσης, παύουν να έχουν ζωτικότητα όταν η μαγνητισμένη μέσα στο φυσικό σώμα ζωή επιστρέφει στις Εσωτερικές Σφαίρες (μετά το θάνατο). Αυτό συμβαίνει, γιατί πολλές φορές οι άνθρωποι που βρίσκονται στο "Κίνημα" δεν κατανοούν τη σοβαρότητα καθώς και την ανάγκη που υπάρχει ώστε να πρέπει η Φλόγα να επικαλείται ρυθμικά και να ζωογονείται με καθημερινή προσπάθεια. Όταν αυτό δεν γίνεται, η Φλόγα ανέρχεται εκεί από όπου προήλθε…

"Όταν θέλετε την Ιόχρου Φλόγα της Αγάπης, του Ελέους και του Οικτιρμού να ενεργεί στον φυσικό κόσμο, να την επικαλείστε στο ΄Ονομα και Εξουσία της Θεότητας που κατοικεί μέσα σας - της ατομικοποιηθείσας "Εγώ Ειμί" Παρουσίας.
Οι διάφορες Ιόχροες Ακτίνες και Φλόγες έφτασαν, δια μέσου των αιώνων, στην τωρινή τους δυνητικότητα με τη συνεχή, αδιάκοπη και ρυθμική επίκληση των Μεγάλων Εκείνων Υπάρξεων οι Οποίες υπηρέτησαν και έλκυσαν αυτή την Ακτίνα και Φλόγα επάνω στη Γη (συμπεριλαμβανόμενου και Αυτού του Μεγάλου Σανάτ Κουμάρα).
Με την επίκλησή σας η Ακτίνα και Φλόγα θα ανταποκριθούν αμέσως γιατί η Αθάνατη Τριπλή Φλόγα της Αιώνιας Αλήθειας, η οποία ζει μέσα στην πάλλουσα καρδιά σας, είναι ο Θείος Μαγνήτης τον οποίο η Ιόχρους Φλόγα, με αγάπη, επιθυμεί να υπακούει. Τότε η Ακτίνα γίνεται αμέσως μία ζώσα Φλόγα και άρχίζει την πορεία Της προς τα άνω. Αυτό πάλι αντιπροσωπεύει την ενέργεια της κεντρομόλου και φυγόκεντρης δύναμης.

"Τώρα, για τη διατήρηση της Ιόχρου Φλόγας στον φυσικό φαινομενικό κόσμο, πρέπει να υπάρχουν αυτοσυνείδητες υπάρξεις οι οποίες να ενεργούν σαν μαγνήτες γι αυτή τη Φλόγα, με τη δύναμη της θέλησής τους, την αγάπη της καρδιάς τους καθώς και την πίστη στην ενέργειά Της. Αυτές οι υπάρξεις πρέπει να εξακολουθούν χαρμόσυνα να έλκουν αυτή τη Φλόγα και ρυθμικά να λούζουν τον στερεό, αιθερικό, νοητικό και αισθητικό τους κόσμο, καθώς και ολόκληρη τη φυλή μέσα στο Ιόχρουν Πυρ. Με αυτό τον τρόπο θα μπορούν να διατηρήσουν την ενέργειά Της στην ατμόσφαιρα της Γης……

" Για να έχετε την πιο αποτελεσματική χρήση της εξαγνιστικής ενέργειας της Ιόχρου Φλόγας, θα προσπαθήσω να σας δώσω… μία κατανόηση της ανάγκης του ρυθμού, κατά τη χρήση της. Είναι προτιμότερο να μεταχειρίζεστε τη Φλόγα κατά μικρότερες χρονικές περιόδους κάθε φορά που την επικαλείστε και να μην παραμένετε μαζί της για πολύ ώρα.
Είναι πολύ ωφελιμότερο να την επικαλείστε συχνότερα, με συντομότερες χρονικές περιόδους, και με ρυθμική ενέργεια όπως πολλές φορές σας υποδείξαμε.
Προσδιορίστε ορισμένη συνεχή ώρα γι αυτό, για κάθε ημέρα, έστω και αν αυτό είναι διάρκειας μόνο πέντε λεπτών της ώρας για κάθε επίδοση, τρεις φορές την ημέρα -πρωί, μεσημέρι και βράδυ- και ζητήστε από τη Φλόγα να ανάψει μέσα και γύρω από σας , σε διάμετρο τριών ποδών, την εξαγνιστική Της Δύναμη και ενέργεια. Στη συνέχεια και χωρίς καθυστέρηση, δώστε αναγνώριση στις Μεγάλες Υπάρξεις οι Οποίες την εξυπηρετούν και οι Οποίες την διατήρησαν μέσα στους αιώνες, δια του δώρου της ίδιας Τους της ζωής. Αισθανθείτε την ενέργειά Της μέσα σας και γύρω σας και κατόπιν επεκτείνετέ Την ώστε να συμπεριλάβει τον κόσμο που βρίσκεται γύρω σας, ο οποίος τη χρειάζεται τόσο πολύ. Αν το κάνετε ως "αγγαρεία" ή το θεωρείτε κουραστικό, καλλίτερα να απέχετε. Κάντε το με συνείδηση χαρμόσυνης ευγνωμοσύνης για τη χρήση της ευσπλαχνικής μετουσιωτικής δύναμής της, η οποία είναι δική σας, σαν ένα γεμάτο χαρά δώρο αγάπης από τον Ουράνιο Πατέρα σας -που είναι η ατομικοποιηθείσα "Εγώ Ειμί" παρουσία. Μόνο τότε η Ιόχρους Αυτή φλόγα θα εξωτερικευτεί στο φυσικό, φαινομενικό κόσμο σας, ορατή και απτή στα μάτια όλων.

" Στις ημέρες της Ατλαντίδας εξωτερικεύσαμε ένα γιγαντιαίο κέντρο του Ιόχρου Πυρός και η ραδιοβολούσα Φλόγα τότε, ήταν ορατή από κάθε πλευρά σε απόσταση χιλίων μιλίων. Αυτό φυσικά έγινε πολύ πριν οι ακόλουθοι της "μαύρης στοάς" επιτεθούν στους μαθητές της Αλήθειας, με τις ψυχοφθόρες ραδιοβολίες τους και διαφθείρουν το Ιερατείο με την επιβολή στις συνειδήσεις του, του σκεπτικισμού, της αμφιβολίας, του φόβου και των άλλων αρνητικών ποιοτήτων.
΄Οσο η Φλόγα ήταν ορατή εκεί, η Αγαπητή Αμέθυστος (Θείο Συμπλήρωμα του Αρχάγγελου Ζακχιήλl) και Εγώ, ή κάποιος άλλος από το Ιερατείο της Ιόχρου Φλόγας, προερχόμενο από τις Θείες Σφαίρες, στέκονταν με τα χέρια υψωμένα και επικαλούνταν την Ιόχρου Ακτίνα, μέχρι αυτή να παρουσιάζονταν μπροστά Μας, επάνω στη φυσική επιφάνεια της Γης, σαν μια γιγαντιαία Φλόγα.

"Για να διατηρηθεί η εξαγνιστική ενέργεια του Ιόχρου Πυρός στην ατμόσφαιρα της Γης, έπρεπε συνειδητά να το επικαλούμαστε κάθε μία ώρα, κατά τη διάρκεια όλου του ημερονυκτίου. Εάν δεν γίνονταν αυτό, δεν θα έμεναν αρκετοί Ιερείς και Ιέρειες, οι οποίοι ήταν αφοσιωμένοι στην Λευκή Στοά, για να το κάνουν δυνατό αργότερα, όταν μεταφέρθηκαν σε ασφαλή μέρη του Πλανήτη οι άλλες συγκεντρωμένες Φλόγες των διάφορων Θεϊκών Αρετών από το νησί Ποσειδόνιδα, η οποία ήταν το τελευταίο υπόλειμμα της Ατλαντικής Ηπείρου, πριν αυτό καταποντισθεί.

"Η χρήση της Ιόχρου Ακτίνας και Φλόγας είναι τόσο πρακτική!… αλλά για κανένα λόγο, κατά τη χρήση της, δεν πρέπει να επιτρέπεται αμφιβολία της Αλήθειας και Δύναμής της η οποία θα επισκιάσει τις προσπάθειές σας…. Τη στιγμή κατά την οποία αισθάνεστε υπερβολική κούραση κατά τη διάρκεια της ιδιαίτερης αυτής ασχολίας, ή τη στιγμή που αισθάνεστε υπερένταση κατά την εφαρμογή του Νόμου, τη στιγμή εκείνη ο αισθηματικός σας κόσμος αμφιβάλει για την απόλυτη επιστήμη της μαγνήτισης και ραδιοβολίας της Φλόγας.
΄Αν αυτό συμβεί, απλά αφήστε για λίγο την ιδιαίτερη ασχολία σας και στρέψτε την προσοχή σας σε κάτι άλλο. Αργότερα, όταν θα είναι ηρεμότερα τα αισθήματά σας, επικαλεστείτε τον Αναληφθέντα Φίλο Διδάσκαλό σας (οποιοσδήποτε μπορεί να είναι) ή και περισσότερους από Εμάς και ζητήστε να σας δώσει το αίσθημα της ακριβής και απόλυτης αυτής επιστήμης, και του αλάθητου Νόμου ο οποίος βρίσκεται μέσα στη μαγνητική ενέργεια και ραδιοβολία αυτής της Αρετής. Πιστέψτε Με! Θα λάβετε εκείνο που ζητήσατε. Προσπαθήστε όμως, όπως είσαστε ήρεμοι και γαλήνιοι, και περιμένετε μέχρι να εισρεύσουν τα αισθήματα του Διδασκάλου στο αισθητικό σας σώμα. ΄Όταν επιδίδεστε με μεγάλη ένταση, η υπερένταση αυτή παρεμποδίζει την εκδήλωση.

"Η Ιόχρους Ακτίνα και Φλόγα είναι ισχυρές Θεϊκές Δυνάμεις! ΄Ισως να θυμόσαστε ότι ο Αγαπητός Σανάτ Κουμάρα ήταν ο πρώτος Τσοχάν της Ιόχρου Ακτίνας (΄Εβδομης Ακτίνας) επί της Γης και η Αγαπητή Γκουάν Γιν, επίσης, υπήρξε Μία από τους Τσοχάν.

-----------------------------------
Πριν την άφιξη του Σανάτ Κουμάρα από την Αφροδίτη στη Γη, ο Πρώτος Τσοχάν της ΄Εβδομης Ακτίνας ήταν Αυτός ο ΄Ιδιος ο Αρχάγγελος Zακχιήλ. Τον διαδέχτηκε ο Σανάτ Κουμάρα, μετά από τον Οποίο το Υπούργημα ανέλαβε ο Γουατάμα Βούδδας. Η Γκουάν Γιν ήταν η τέταρτη στη σειρά, με πέμπτο τον τωρινό ΄Αγιο Γερμανό. Ο τελευταίος έλαβε την Ανάληψή Του το 1684. ("Βridge", May, 1954, Ρ, 9.).




Aκολούθως ο Σεράπειος, Τσοχάν της Τέταρτης Ακτίνας και Ιεράρχης του Ερημητηρίου της Αναλήψεως, μας δίνει τις παρακάτω πληροφορίες για το πώς δημιουργούνται οι Φλόγες στα διάφορα Ερημητήρια.
("Bulletin", Απρίλιος, 1961).

"…..Πρώτον, μία υψηλά εξελιγμένη ανθρώπινη ύπαρξη αλλά που δεν έχει ακόμη Αναληφθεί, επειδή αναγνωρίζει την ανάγκη κάποιας ορισμένης Θεϊκής Αρετής ή Ποιότητας πάνω στη Γη, επικαλείται κάποια Θεότητα για την Ποιότητα αυτή. Η Θεότητα τότε ανταποκρίνεται επιδοκιμάζοντας.
"Κατά τις διάφορες διαβιώσεις της πάνω στη Γη, μέσα στους αιώνες, αυτή η ύπαρξη εξακολουθεί να μαγνητίζει τη Φλόγα της Αρετής, αυτής της Ποιότητας ή Ενέργειας, από την Καρδιά του Ουρανού και των Μεγάλων Κοσμικών Πεδίων.
Η ύπαρξη ή οι υπάρξεις που διατηρούν αυτή τη Φλόγα στην ατμόσφαιρα της Γης, το κάνουν με τη Θεία Αγάπη που βρίσκεται μέσα τους όπως και με τη διαρκή εξυπηρέτησή τους προς τη Φλόγα.
"Σαν παράδειγμα φέρνουμε τη Φλόγα της Αλήθειας στην Κρήτη.
Στα Κοσμικά Πεδία Αυτή η Φλόγα φρουρείται και ενσωματώνεται από τη Θεά Εστία, Θείου Συμπληρώματος του Ηλιακού Λόγου.
Πάνω στη Γη, η Φλόγα Αυτή ενσωματώνεται από την Παλλάδα Αθηνά.
Η Φλόγα αυτή καθεαυτή έχει προσγειωθεί στο Ερημητήριο της Αδελφότητας στην Κρήτη, Ιεράρχης του οποίου είναι ο Ιλαρίωνας …."

Δεν υπάρχουν σχόλια: