Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2007

Α. Τι να γνωρίζετε και να θυμόσαστε αναφορικά με τη Φλόγα.

Αναφερόμενος στη χρήση της Φλόγας ένθερμα θα σας παροτρύνω να συγκεντρώσετε το ενδιαφέρον σας σ αυτή , γιατί είναι η επαναστατική ενέργεια που όταν εισέρχεται στη ζωή, πετυχαίνει την τελική αφύπνιση της συνείδησης και αυξάνει πολύ τις δυνάμεις και την ισχύ της ψυχής για να εξυπηρετήσει τη φυλή".
1. O σκοπός και η ενέργεια της "Bridge" είναι κυρίως να ενημερώσει τη συνείδηση της ανθρωπότητας επί της Γης σχετικά με τη Φλόγα.
2. Η Φλόγα είναι ο κραδασμός του Θεού και η δύναμη που μπορεί να συγκρατεί τον ήλιο και τα άστρα στο διάστημα και -δια των φωτικών ακτίνων από τον ήλιο- να γεμίζει την ατμόσφαιρα της Γης.
3. Η Φλόγα είναι το ζωογόνο στοιχείο της Ζωής. Οπουδήποτε υπάρχει Θεία ενέργεια, η Φλόγα αποβαίνει η έκφρασή Της. Η Φλόγα είναι η πρώτη εκδήλωση που εξωτερικεύεται.
4. Η Φλόγα είναι Δύναμη, Ουσία και νοήμων Ενέργεια. Η Φλόγα της Κοσμικής Αγάπης, της Κοσμικής Θεραπείας, της Κοσμικής Ειρήνης, είναι πανίσχυρη και κυρίαρχη. Η Φλόγα είναι ενέργεια της Τέταρτης Διάστασης. Η Κοσμική Φλόγα είναι Δύναμη και Νοήμων Ζωή.
5. Η ραδιοβολία της Φλόγας είναι Φως, διότι η Ηλεκτρονική Ουσία που θα αποβεί το δημιουργημένο αντικείμενο, εξυφαίνεται από την Πηγή η οποία είναι η Φλόγα, τέλειο εν εαυτώ, τη στιγμή κατά την οποία ο Θεός σκέφτεται και αισθάνεται την ιδέα Του. Η Φλόγα είναι η Δύναμη της πραγματοποίησης και το ένδυμα της Φλόγας που είναι Φως, είναι η ουσία από την οποία η ιδέα τελικά θα λάβει τη μορφή της.
Μέσα στο αυγό βρίσκεται η ουσία του σώματος της όρνιθας. Μέσα στο σπόρο υπάρχει το σώμα του δέντρου. Μέσα στη Φλόγα είναι η ιδέα που θα εκδηλωθεί. Μέσα της είναι η πλήρης ουσία της. Μέσα στο ίδιο το ρεύμα του Φωτός είναι η κινητήρια δύναμη που την φέρνει σε εκδήλωση.
Το μέγεθος επομένως της αρχικής Φλόγας θα αποφασιστεί από το ποσό της ουσίας που απαιτείται για να εξωτερικεύσει την τέλεια εκδήλωσή της γιατί, από το ίδιο Της το Φως η Φλόγα αυτή θα διαπλάσει τη μορφή.
6. Η Φλόγα είναι προσιτή όπως ο αέρας, το νερό και τα κάλλη της φύσης. Παρέχεται σε όλους που συνειδητά ή ασυνείδητα είναι ικανοί να τη δεχτούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: