Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2007

4 Ο Αρχάγγελος Zακχιήλ, "Bulletin" 25 Oκτωβρίου 1959, αναφέρει:

Η Ατλαντίδα δεν εμπεριείχε μόνο την Ποσειδώνιδα νήσο (πληθυσμός τότε, όπως μαθαίνουμε, περίπου 125.000.000 ψυχές) στην οποία αναφέρεται ο Πλάτωνας και η οποία ήταν το τελευταίο τμήμα της μεγάλης εκείνης Ηπείρου που καταποντίστηκε, αλλά επεκτείνονταν στο Δυτικό Ημισφαίριο και η σημερινή Βόρεια Αμερική ήταν τμήμα της. "Η σημερινή νήσος Κούβα είναι απλά η κορυφή μιας από τις οροσειρές της Ατλαντίδας…".

--------------------------

5 ΄Ηταν η ανώτερη δύναμη της Ιόχρου Φλόγας που έδινε αρκετή δύναμη και συγκρατούσε τις άλλες Φλόγες (Αρετές), που είχαν ελκυστεί σε άλλα μέρη της Ατλαντίδας, από άλλα Μέλη της Ιεραρχίας. Εάν η Ιόχρους Φλόγα δεν υπήρχε, θα ήταν αδύνατο, αργότερα, με τον καταποντισμό της Ατλαντίδας, για τις άλλες Φλόγες να μεταφερθούν στα διάφορα μέρη της υφηλίου, όπως εκείνη της Αναλήψεως στο Luxor της Αιγύπτου από τον Σεράπειο, της Φλόγας της Ελευθερίας στη Γαλλία, της Αληθείας στην Ελλάδα, κ.ά.

--------------------------

6 Η Κοσμική ΄Υπαρξη "Μighty Victory", σε ομιλία που έδωσε την 22α Αυγούστου 1938 προ των μαθητών της "Ι ΑΜ" στον ΄Αγιο Φραγκίσκο, ανέφερε:

"… ΄Ερχομαι απόψε να δώσω σε σας και στην πόλη του Αγίου Φραγκίσκου… τη δύναμη της Νίκης και του Φωτός Μου. Η ανάγκη είναι μεγαλύτερη από ό,τι νομίζετε… Γνωρίζετε γιατί παρουσιάστηκε τόση μεγάλη δυσαρμονία και τόσες πολλές προσπάθειες καταβλήθηκαν για να νεκρωθεί το Φως στην πόλη σας;
Πριν από αιώνες υπήρχε το Τέμπλεο του Φωτός (στον ΄Αγιο Φραγκίσκο) που καταστράφηκε από έναν που σήμερα βρίσκεται σε ενσάρκωση στην πόλη σας. Αυτός είναι ο λόγος γιατί ήρθα απόψε να εκκαθαρίσω το αίτιο και το αποτέλεσμα κάθε δύναμης σκότους του οποίου ο ιδιώτης αυτός ήταν η ενθάρρυνση… στην πόλη σας. Ο ιδιώτης αυτός δεν έχει πλέον δύναμη… του την αφήρεσα απόψε… χαρείτε μαζί μ Εμένα γιατί πέντε από τους "μαύρους μάγους" (η λέξη "μαύρος" όπως χρησιμοποιείται εδώ, δε σχετίζεται με χρώμα αλλά δηλώνει εκπρόσωπο της "μαύρης στοάς") που χρησιμοποιούσαν αυτό τον ιδιώτη τώρα, όπως και πριν από αιώνες, συνελήφθησαν σήμερα το απόγευμα….
Γιατί και πώς συνέβη αυτό ;….
Με τις επικλήσεις σας,…. ο χιτώνας της αορασίας αφερέθηκε από αυτούς (μάγους) που εργάζονταν κρυφά… Αυτοί οι πέντε, προ της "πτώσης" τους (αιώνες πριν), κατείχαν μεγάλες πνευματικές δυνάμεις Φωτός τις οποίες αργότερα, μετά την αποστασία τους, έστρεψαν εναντίον του Φωτός…".

----------------------------

7 ΄Ισως να φανεί περίεργο, αλλά δεν ήταν τυχαίο το γεγονός το οποίο είλκυσε τον Κολόμβο -σημερινό ΄Αγιο Γερμανό- προς τα δυτικά, μέσα από άγνωστες θάλασσες στη νήσο Κούβα. ΄Ηταν η μαγνητική έλξη του Τέμπλεου του Αρχάγγελου Zακχιήλ και η αγάπη που Αυτός είχε προς αυτό και η οποία παρέμεινε στην αιθερική του μνήμη που τον έφερε εκεί.
Για τους ιστορικούς και εκείνους που, κατά τα τελευταία λίγα χρόνια, ασχολήθηκαν ιδιαίτερα με τη μελέτη και εξακρίβωση του γενεαλογικού δέντρου του Κολόμβου, παραθέτουμε περικοπή ομιλίας της Κοσμικής ΄Υπαρξης Zarathustra (Ζωροάστρη του Πρώτου) που μας δίνει τις πιο κάτω πληροφορίες:
"… Χωρίς ενθουσιασμό ο Κολόμβος, μετά από μια προσπάθεια στην Αυλή της Ευρώπης, θα εγκατέλειπε το σκοπό του και θα επέστρεφε στο μοναστήρι όπου ήταν ο γιός του και όπου ήταν η ίδια του η καρδιά, γιατί ενδόμυχα ήταν μυστικιστής…..".
Από ομιλία που έδωσε στο Royal Teton, την 8η Ιουλίου 1954, ("Bridge" Dec. 1958, P. 10).

Δεν υπάρχουν σχόλια: